Vad är din största frustration inom sömnad?

DSC_0011

Ja just det vad är det som håller dig vaken om natten eller som du alltid önskat att du kunde lära dig eller få hjälp med. Jag skulle gärna vilja att du tog dig tid att besvara några frågor.  Det handlar om sömnad såklart och du är anonym.

https://docs.google.com/forms/d/1349vIpLtOHj0ubk77GdC8Mwdgz-fXf1Y3MAk_EaFmaU/viewform?usp=send_form

Idag började skolan igen upprop och mattetest, insåg ganska snart att jag tappat rejält sen sist. Nåväl…utmaningar gör ju att man växer. Ett annat ämne är entrepenörskap det har jag sett fram emot jättemycket, har nämligen planerat starta eget i år. Ett nytt år ligger framför oss som vi kan fylla med precis det vi vill.  Har ni gjort en planering för året? Det har jag den är på 16 sidor ändå är den inte klar än. Och ännu en gång glöm inte att fylla i undersökningen.

https://docs.google.com/forms/d/1349vIpLtOHj0ubk77GdC8Mwdgz-fXf1Y3MAk_EaFmaU/viewform?usp=send_form

Tack för dina svar.

Om skaparlusta

Mitt intresse för att sticka, virka och sy började redan i unga år. Intresset har tagit fart igen efter en tids uppehåll, jag har en dröm om att kunna leva helt eller delvis på min hobby. Började sy när jag var 14 år då en bekant inspirerade mig, intresset för att handarbeta fanns även hos min mamma som alltid sytt och stickat. Det blev mycket barnkläder då mina barn var små men idag syr jag mest vuxenkläder och numera ritar jag mönstret själv med hjälp av grundmönster. Arbetar idag som undersköterska men drömmer starkt om att kunna påverka själv och samtidigt syssla med min hobby.Alltid varit intresserad av färg och form och är praktisk och kan hantera det mesta.
Det här inlägget postades i sytt till vuxen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s